ccd_bg

ITAcademy je međunarodna škola za edukaciju iz oblasti informacionih tehnologija. Kvalitet školovanja na ITAcademy garantovan je partnerstvima sa međunarodnim organizacijama, a njen rad zvanično je ovlašćen od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije: Microsoft, Adobe i Apple.

 

Školovanje na ITAcademy ima naglasak na savladavanju praktičnih veština koje vam omogućavaju da postanete visoko plaćeni profesionalci i stručnjaci, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

 

Na ITAcademy možete birati između 6 odseka:

slika
Programiranje
slika
Dizajn i multimedija
slika
Administracija
slika
CAD – crtanje i projektovanje
slika
IT poslovanje
slika
Razvoj mobilnih aplikacija

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava na ITAcademy odvija se na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici i putem interneta – učenjem na daljinu.
Bez obzira koji način izaberete, tokom jednogodišnjeg školovanja, usavršićete veštine koje će vam omogućiti profesionalni autoritet i odličnu zaradu.

InternetAcademy je internacionalna škola u kojoj ćete u roku od 12 meseci steći znanja, veštine i priznate sertifikate iz oblasti internet poslovanja, internet marketinga, onlajn prodaje, PR-a i drugih poslovnih oblasti koje se ubrzano prebacuju na internet.

 

Sertifikati koje možete steći na InternetAcademy akreditovani su od strane prestižnih ustanova i organizacija kao što su Cambridge University, Google Adwords i Analytics, International Qualification Network i mnogi drugi.

 

InternetAcademy trenutno funkcioniše u četiri države, dok su učionice za tradicionalnu nastavu opremljene vrhunskom IT opremom, kao i najsavremenijim nastavnim sredstvima.

 

Generacije uspešnih poslovnih ljudi, specijalizovane za internet poslovanje koje predstavlja budućnost ekonomije 21. veka, dolaze upravo sa InternetAcademy.