Milica Đurđević 

Trendovi u mobilnom marketingu

 

MilicaDjurdjevic

Milica radi kao menadžer prodaje u kompaniji ClickAttack, koja se bavi marketingom i oglašavanjem. Radila je na razvoju strategija mobilnog marketinga kao i na planiranju mobilnih kampanja za mnoge klijente.

 

Pokušavala je da pobegne prodaji i marketingu u više navrata, ali im se uvek vraćala. Sada joj je baš tu srce na mestu i već treću godinu zaredom je u stabilnoj vezi sa mobile industrijom.

 

Milica je prošetala kroz sve medijske kanale: radila je na televiziji, radiju i internet portalima.

 

Zahvaljujući ovim iskustvima, u svom predavanju će vam predstaviti svetske trendove u mobilnom oglašavanju i odgovoriti na pitanje: koje su prednosti mobilnog marketinga?

 

linkedin-3-xxlbae025_349735dd0b3ce411aed1c7a6232b18a1


Ivan Bildi

Mobilni marketing na društvenim mrežama

 

IvanBildi

Ivan je osnivač digitalne marketing agencije Marketing Online, i član NUL Apps tima koji razvija aplikacije za IOS i Android. Trenutno se bavi online oglašavanjem i izradom aplikacija za mobilne telefone, pre svega za Iphone.

 

Na svom blogu, između ostalog, obrađuje i teme kao što su marketing na Facebooku i drugim društvenim mrežama.

 

Na predavanju koje će održati na konferenciji AdIT imaćete pilike da čujete njegove savete po pitanju online marketinga putem Facebooka i Instagrama.

 

linkedin-3-xxlbae025_349735dd0b3ce411aed1c7a6232b18a1youtube-48


 

Danka Trbojević

Twitter u službi mobilnog marketinga

 

DankaTrbojevicDanka je Account Director u Httpoolu, Twitterovom partneru za oglašavanje, i Country Manager za Twitter (Srbija).

 

Svoje znanje o mogućnostima koje nudi oglašavanje putem Twittera svakodnevno prenosi vodećim domaćim i svetskim kompanijama sa sedištima u Srbiji.

 

Samsung, VIP mobile, Coca-Cola, Erste Bank, Heineken i Banca Intesa su samo neke od kompanija koje Danka savetuje o efektivnim strategijama i kampanjama za Twitter.

 

Na konferenciji AdIT imaćete priliku da čujete njeno predavanje o tome koje su mogućnosti mobilnog marketinga na Twitteru.

 

linkedin-3-xxlbae025_349735dd0b3ce411aed1c7a6232b18a1


 

Zoran Imširagić

Dizajn oglasa za mobilne uređaje

 

ZokiImsiragicZoran je sertifikovani Adobe ekspert (Adobe ACE) i Adobe trener za Creative Suite (Adobe CS) i Creative Cloud (Adobe CC) programe.

 

Više od dve decenije bavi se poslovima u oblasti grafičkog dizajna, kao dizajner u oglasnim agencijama, tehnički urednik dnevnih novina, časopisa i knjiga.

 

Učestvovao je u mnogim značajnim projektima kao stručni konsultant i savetnik u zemlji i inostranstvu, među kojima su: Politika, Blic, Novosti, Ringier Romania, Samizdat B92, World Culture Festival u Berlinu (Nemačka), Sumeru Software Solutions u Bangaloru (Indija), itd.

 

Kao iskusan predavač i stručnjak u programima kao što su Photoshop, Illustrator, InDesing, Lightroom, Acrobat, itd, Zoran će vam svojim predavanjem približiti trendove u dizajnu pri mobilnom oglašavanju.

 

linkedin-3-xxl


 

Aleksandar Petković

Mobilne aplikacije i deep linking

 

Adit2013Aleksandar Petković ima dugogodišnje iskustvo u osmišljavanju i vođenju digitalnih projekata i kampanja, kao i u kreiranju širokog spektra digitalnih strategija za klijente različitih veličina i iz različitih industrija. Veliki deo svoje karijere posvetio je radu na mobile projektima, ali i edukaciji drugih o benefitima i mogućnostima koje donosi mobilni marketing.

 

U IAB Srbija zadužen je za vođenje radne grupe za mobilni marketing, a angažovan je i kao predavač na istu temu. Svoje iskustvo rado deli i sa učesnicima na konferencijama u zemlji i Evropi, gde je često držao predavanja o raznim temama iz oblasti mobilnog marketinga.

 

Trenutno radi kao Digital Strategist u kompaniji Wireless Media.

 

linkedin-3-xxlbae025_349735dd0b3ce411aed1c7a6232b18a1wordpress-3-48wordpress-3-48


 

Svetozar Krunić

Responsive email marketing

 

SvetozarKrunicSvetozar Krunić je diplomirao marketing menadžment na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu.

 

Trenutno radi na poziciji marketing menadžera u Infostudu, najvećem portalu za zapošljavanje u Srbiji, a radio je na online marketing kampanjama za Exit festival.

 

Jedna od njegovih užih specijalnosti je e-mail marketing kao vid prodajnog marketinga. Pored toga, uspešno se bavi i online oglašavanjem (search, display i video kampanje).

 

U okviru programa AdIT konferencije, čućete njegovo predavanje na temu e-mail marketinga i MailChimp alata.

 

linkedin-3-xxlbae025_349735dd0b3ce411aed1c7a6232b18a1


Nenad Pantelić

Primena AdWordsa i Google alata u mobilnom oglašavanju

 

NenadPantelic

Nenad Pantelić se već dugi niz godina intenzivno bavi internet marketingom, a od 2012. godine radi u engleskoj kompaniji Sentinel Software Ltd.

 

Specijalizovao za SEO, Link Building, PPC (Search & Display), Social Media Marketing, Online Reputation Management, Retargeting i Conversion Rate Optimization.

 

Sa velikim uspehom se bavi unapređenjem online prisustva kompanija iz Engleske, Australije, Španije, Amerike, kao i brojnih kompanija iz zemlje i regiona.

 

U okviru predavanja preneće vam svoje iskustvo u korišćenju AdWordsa i Google alata u mobilnom oglašavanju.

 

linkedin-3-xxlbae025_349735dd0b3ce411aed1c7a6232b18a1