ccd_bg

Kreativne radionice za praktičnu primenu znanja

 

Radionice su prvi korak u primeni novog znanja koje ste stekli na Konferenciji. Na radionicama organizovanim u okviru AdIT2015 imaćete priliku da se na interaktivan i kreativan način oprobate u primeni svih saveta i simulirate trikove koje ste prethodno usvojili tokom predavanja.

 

Radionice će voditi neki od stručnjaka koji su sa vama na Konferenciji delili svoja iskustva, a moći ćete da izaberete onu radionicu koja najbolje odgovara vašim interesovanjima.

 

Koje radionice možete da posetite?

 

  1. U svet praktične primene e-mail marketinga uvešće vas Svetozar Krunić, ekspert u ovoj oblasti. Na radionici ćete se, kroz konkretne primere i zadatke, isprobati kao kreatori promotivnih e-mail kampanja i upoznati se sa delotvornošću mailchimp alata.

    Kako se pravi mejling lista, dizajniraju atraktivni templejti, šta je važno u osmišljavanju e-mail kampanje i kako pratiti statistiku i unaprediti efikasnost vaše kampanje, saznaćete i isprobati direktno kroz radionicu o e-mail reklamiranju.
  2. Radionicu koja predstavlja praktičnu demonstraciju oglašavanja na društvenim mrežama vodiće Ivan Bildi, stručnjak digitalnog marketinga. Na ovoj radionici moći ćete da ispitate koje sve mogućnosti reklamiranja nude Facebook i Instagram.

    Kako pravilno dizajnirati i prilagoditi sponzorisani sadržaj na Facebooku, a kako na Instagramu, na koji način oblikovati oglasni prostor kako bi se dosegao što veći broj korisnika i još mnogo raznovrsnih i korisnih tehnika oglašavanja testiraćete na radionici o popularnim društvenim mrežama.

Kako da izaberete radionicu?

 

Svi učesnici Konferencije mogu da izaberu radionicu koja na najbolji način odgovara njihovim preferencijama. Na konkretan i kreativan način isprobajte nove veštine koje ste usvojili na predavanjima AdIT2015.

 

Prijavite se tako što ćete prilikom registrovanja za prisustvo Konferenciji odabrati željenu radionicu.